Bingo online

Då bingolotto och Sveriges bingohallar alltmer tappar i publik, och Sveriges bingospelare tar sin tillflykt till nätbingon, finns det goda skäl till att lite närmare beskriva onlinebingon, hur den skiljer sig från bingo på TV och i bingohallar, och hur det går till att spela. Det finns säkerligen många ute i stugorna, som är sugna på att spela bingo, men tröttnat lite, då bingohallarna avfolkats, och bingolotto inte längre är vad det har varit.

Välja bingohall

Att välja vilken nätbingohall man ska spela hos kan vara lite svårt. Alla försöker givetvis att framstå som om just de är bäst. Den enklaste lösningen är då att registrera sig hos så många som möjligt, och testa dem. Detta ska inte behöva kosta något, så det är standard att erbjuda de som registrerar sig en ”välkomstbonus”, antingen i form av en liten summa eller av ett antal gratis bingobrickor.

Man förbinder sig inte till något genom att registrera sig, och kan därmed utan risk prova på flera nätbingohallar utan att riskera någonting. En sak man bör vara uppmärksam på är chattfunktionen. Hur aktiv är den, hur trevlig är de som spelar där, och håller chattvärdarna god ordning? Bingo är ju ett socialt spel, och chattfunktionen är nätbingons sociala sida, och därmed av yttersta vikt.

Att spela

När man sedan valt en nätbingohall som man tycker verkar lovande, och satt in lite pengar, så är det dags att börja spela på allvar. Det första man kommer att märka är att man när man satte in pengar fick en massa extrapengar att spela för. Detta kallas insättningsbonus, och är standard: när man första gången sätter in pengar, får man en massa extra att spela för. När man sedan ska börja spela, kommer man att upptäcka att det finns en massa olika bingovarianter att välja mellan – variantbingo, mönsterbingo, 90-bollarsbingo och mycket mer. Givetvis finns där även vanlig bingo att spela, men dessa varianter har även de mycket att erbjuda.

Bingoberra
Är en rolig liten filur från Bingolotto. På bingoberra.se kan du läsa mer.